• Haelen JO19-1 - Haelen JO17-1 5-3 (3-0)

Het moet voor de voorbijgangers op de Houtrustlaan een aparte gewaarwording zijn geweest want na bijna 2 maanden werd er op veld 4 van sportpark Houtrust weer eens gefloten voor de aftrap van een officieuze wedstrijd. Met de nodige aanvullingen vanuit de JO15-1 namen Haelen JO19-1 en Haelen JO17-1 het tegen elkaar op.
    Haelen JO19 begon, in tegenstelling tot de laatste wedstrijd tegen Argos, goed aan de wedstrijd. Hoewel het eerste gevaar kwam van de kant van Haelen JO17 (onschadelijk gemaakt door goed ingrijpen van Benjamin) was het de JO19 dat de eerste helft, zoals dat eigenlijk verwacht mag worden, dicteerde. De JO17 werd vastgezet op eigen helft en kwam daar maar sporadisch vanaf, tot gevaar leiden dit echter niet.
    Dat de 1-0 viel halverwege de eerste helft was dan ook niet meer dan terecht. Rick Kooiman (JO15) kon van dichtbij binnen werken. Kort daarna was het weer raak, en wederom was het Rick Kooiman die op de goede plek stond om de door de doelman geloste bal binnen te tikken 2-0. De ruststand werd door Sieb van Ratingen op 3-0 bepaalt met een lage schuiver in de hoek.
    Ook het begin van de 2e helft was weer voor de JO19, maar na de 4-0 (een eigen doelpunt na een lage voorzet van Rick Leenhouts) zakte het niveau te ver terug. Posities werden niet meer gehouden en iedereen wilde scoren (voorstopper in de spits? nummer 6 op rechtsbuiten?). Natuurlijk valt dit te begrijpen bij een 4-0 tussenstand en zo'n lange tijd zonder wedstrijd maar jammer was het wel want hierdoor kon de JO17 relatief gemakkelijk terugkomen tot 4-2.
    Uiteindelijk besliste Miel de wedstrijd door de 5-2 te scoren, waardoor de 5-3 (net zoals deze hele wedstrijd) eigenlijk alleen nog maar belangrijk was voor de statistieken.
    Overigens mogen Tycho Joosten en Rick Kooiman als JO15 spelers in een O19 team best nog even apart benoemd worden, want beide speelden een ijzersterke wedstrijd.

Men Of The Match: Rick Kooiman

Voor Haelen JO19 kwamen in actie:
    Op doel: Benjamin Puts.
    In de achterhoede: Freek van den Berken (45e Enzo Heynis), Bryan Kooiman, Noud Steenbekkers en Sieb van Ratingen.
    Op het middenveld: Bas Leunissen (80e Freek van den Berken), Sieb Brouns en Rick Leenhouts.
    In de voorhoede: Enzo Heynis (30e Tycho Joosten), Miel Berben en Rick Kooiman.