De tweede “Helft”

Donderdag 22 februari 2018
Kantine sportpark Houtrust

Het bestuur van RKVV Haelen nodigt haar leden met partners en kinderen, ouders van jeugdleden en alle vrijwilligers, sponsoren en iedereen die RKVV Haelen een warm hart toe draagt uit voor een gezellige bijeenkomst voor aanvang van de start van de tweede competitiehelft.
Wij verwelkomen u graag op donderdag 22 februari om 20.00 uur in de kantine van het sportpark “Houtrust” om samen met u het glas te heffen op een gezonde, voorspoedige en sportieve tweede seizoenshelft.
Voor de innerlijke mens is ook gezorgd in de vorm van erwtensoep en broodjes knakworst.

soep

Verder willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om alle leden, leiders, sponsoren en vrijwilligers te bedanken voor de inzet en bijdrage in het afgelopen jaar.

Tot donderdag 22 februari
Het bestuur van RKVV Haelen

Introductie RKVV Haelen.

clubRKVV Haelen is een amateur voelbalvereniging, opgericht in 1927, welke zich het doel gesteld heeft om iedereen, hetzij als speler, maar ook als vrijwilliger of toeschouwer van het voetbalspel te laten genieten.

Ons thuishonk is sportpark '"Houtrust", een park met 4 volwaardige velden, gelegen aan de bosrijke rand van Haelen. De vereniging bestaat uit ca. 420 leden, waarvan de helft jeugd. In de competitie komen we uit met 17 jeugdteams, 1 senioren dameselftal en 4 senioren herenelftallen. Voor begeleiding van al deze teams tekenen maar liefst 90 vrijwilligers welke zorgen voor training en begeleiding.

Een andere groep vrijwilligers zet zich voor de vereniging in als bestuurder, onderhoud van ons sportpark en het bemensen van onze kantine.