Regeling vervoer naar uitwedstrijden

Wat wordt er geregeld met chauffeurs?

bestemd voor de ouders van de D-, C-, B- en A-spelers

We rekenen bij het vervoer bij uitwedstrijden op de hulp van ouders. Dit gebeurt in de vorm van een roulatiesysteem. We merken namelijk steeds vaker dat het vaak dezelfde ouders zijn, die zich verantwoordelijk voelen om te rijden. Ons inziens dienen alle ouders evenveel verantwoording te dragen. Het gaat immers om hún kind. Een ander argument is natuurlijk dat het voor elke speler geweldig is als de ouder aan de kant staat aan te moedigen.

De regeling is als volgt:

In het seizoen worden alle ouders geacht een of enkele rijbeurten op zich te nemen. Uitgaande van 6 à 7 uitwedstrijden en toernooien komt dit neer op 1 of 2 soms 3 keer rijden per seizoen. Zo maken vele handen licht werk. De betreffende datum(s) kunt u vinden op het wedstrijdenprogramma, dat uw kind aan het begin van de competitie van de leider ontvangt.
Wanneer u niet in staat bent te rijden (wat we ons overigens kunnen indenken), verzoeken we u vriendelijk om niet de leider met het probleem op te zadelen, maar zelf voor vervanging te zorgen door bijvoorbeeld te ruilen met een andere ouder (op de lijst).
Bij afgelasting en / of verschuiving van wedstrijddag dienen dezelfde ouders op de nieuw vast te stellen datum te rijden. Tussentijdse (vriendschappelijke) wedstrijden en / of toernooien kunnen vooraf niet ingepland worden in het wedstrijdschema. Het kan dus best zijn dat een ouder nog eens gevraagd wordt. Uiteraard tracht de leider de beurten zo gelijk mogelijk te verdelen.

TIP: Kijkt u ook even of uw inzittendenverzekering voldoende dekkend is.