PARTNERSHIP VVV-Venlo

RKVV Haelen kent sinds jaren een samenwerkingsverband met VVV-Venlo. vvv logo

Scouting

Talentvolle clubspelers worden vanaf de F gescout en kunnen uitgenodigd worden voor kijktrainingen. Indien de speler in de ogen van VVV Venlo voldoende kwaliteiten bezit, kan worden voorgesteld om deze speler vanaf E-gerechtigde leeftijd onder te brengen in het jeugdplan van VVV-Venlo.

Dit gaat altijd in nauw overleg met ouders en technisch commissie van de vereniging. Gerard Smits treedt hierbij op als coördinator.

Technisch beleid

Regelmatig zijn er uitwisselingen met betrekking tot het technisch jeugdbeleid tussen VVV-Venlo en de verbonden clubs.

Talentendagen VVV-Venlo Nieuwe stijl

Al jaren organiseert VVV-Venlo de Talentendagen voor (talentvolle) jeugdspelers (E en F) en jeugdkeepers uit de regio Noord en Midden-Limburg. Aangeschreven partnerclubs wordt gevraagd spelers en keepers in te schrijven voor het 4 tegen 4 toernooi en het keeperscircuit. De Talentendagen worden meestal gehouden in de meivakantie.

Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon Gerard Smits.

Bezoek thuiswedstrijden

Partnerclubs kunnen met teams tegen korting thuiswedstrijden van VVV-Venlo bezoeken.Bij interesse kunnen leiders zich rechtstreeks melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van

Naam vereniging:

Naam contactpersoon: