heerschap transparent

Heerschap Verenigt!

Mensen die gewend zijn om hun inkopen bij de Jumbo in Heythuysen te doen, kunnen onze vereniging steunen door op ons te stemmen bij de actie “Heerschap verenigt”. Deze actie loop van 11 januari t/m 21 februari Men kan op ons stemmen t/m 3 maart. Hij is opgezet door de jubilerende bakkerij Heerschap. Ze verdelen een geldbedrag over deelnemende verenigingen in de Leudaldorpen naargelang het aantal stemmen dat ze krijgen.

Hoe werkt het?
– Doe je boodschappen bij de Jumbo in Heythuysen;
– Ontvang per 15,- boodschappen 1 stem;
– Stem op RKVV Haelen via de stemcomputer bij de Jumbo in Heythuysen of via hun Facebook pagina!

Namens RKVV Haelen alvast heel erg bedankt voor jullie stemmen!

jumbo transparent