Verslag Herman Waeijen Toernooi 2016

Zaterdag 28 en zondag 29 mei is voor de 44ste keer het Herman Waeijen toernooi gespeeld.

In totaal namen hier 90 teams van 26 verschillende verenigingen aan deel.
Er werd gespeeld in de mini-, F-, E-, D-, C-, B- en de A-categorie.
In de D- als ook in de C- categorie werd een afzonderlijke meiden competie gespeeld.

De weergoden zijn ons gelukkig bijna het hele toernooi erg goed gezind gebleven.
Op de zaterdag bleef het heerlijk, droog voetbal weer.
Op zondag heeft het tijdens de laatste rondes van het C-toernooi en het A-toernooi wel nog geregend, maar dit mocht de pret verder niet drukken.
Het hele toernooi is verder bijzonder positief verlopen en zijn de wedstrijden in prettige competatieve sfeer gespeeld.

Hieronder de uitslagen van de diverse toernooien.

F1   F   Mini's

2 KSV Horn B1   MMC Weert A2
3 SV Roggel B1   IVO Velden A2
4 SV Roggel B2

Na afloop van het Herman Waeijen Toernooi werd de overall toernooiwinnaar bekend gemaakt.
De Herman Waeijen trofee wordt uitgereikt aan de vereniging met de meeste punten over alle categorieën.

Laat dit jaar RKVV Haelen de winnaar zijn van deze mooie bokaal.

HWT-TROFFEE F1 E1 D1 C1 B1 A1 Totaal
1 RKVV Haelen 1 2 5 5   5 18
2 IVO Velden 5   3     2 10
3 SV Heythuysen 3 1     5   9
4 KSV Horn     2 3 3   8
4 RKSVN   5 1 2     8

De bokaal werd uitgereikt door voorzitter Peter Boonen aan de aanwezige vrijwilliger Jan Waeijen,
een broer van de naamgever van dit toernooi, welke deze - terecht - met veel trots in ontvangst nam.

Vanuit diverse kanten hebben we als organisatie complimenten ontvangen over de manier van fluiten door de scheidsrechters.
Dit is een mooie opsteker voor de scheidsrechters uit ons jeugd-corps en de 2 gast-scheidsrechters uit Horn die jaarlijks de wedstrijden op het Herman Waeijen Toernooi in goede banen proberen te leiden.

Heren, top gedaan.

Graag willen we, behalve de scheidsrechters, alle andere vrijwilligers, zonder wie dit toernooi onmogelijk te realiseren is, bedanken voor hun inzet, voor, tijdens en na het toernooi.