Het voetbalkamp

Een schitterende seizoenafsluiting

Het zomerkamp voor de Haelense jeugdspelers kent een lange traditie. Gingen we in het verleden met de bus naar verre oorden zoals Papendal bij Arnhem, Woutershof in Molenbeersel en de Buitenjan in Veldhoven, van vrijdag t/m zondag, de laatste jaren vindt dit schitterend evenement plaats op onze eigen accommodatie.

Het is voor de eigen jeugd een leuke afsluiting van het seizoen. Er is een kampcommissie, die het hele weekend in elkaar zet en een programma samenstelt met vooral veel voetbal, maar ook veel anders moois, zoals de befaamde zeskamp op de Litsberg. Met de hulp van veel jeugdleiders en vrijwillige ouders wordt het altijd een super gezellig, maar vermoeiend gebeuren. Men overnacht in de kleedlokalen en tenten. Op zondag is er een afsluiting waarbij de ouders uitgenodigd worden.

Het voetbalkamp is bedoeld voor E- t/m B spelers. Het staat meestal gepland halverwege juni en vangt aan op vrijdag rond 18.00 uur en wordt op zondag afgesloten rond 16.00 uur. De bijdrage is ca €35,- Deelname is vrijwillig, maar degene die er niet bij is mist wel wat… Opgave geschiedt via de leiders van elk team rond maart/april.

Volg de website voor verdere informatie.