“Rabobank Clubkas Campagne” 2018

rabocc2016

De Rabobank Peel, Maas en Leudal stelt weer een gedeelte van de winst in de vorm van sponsoring ter beschikking aan verenigingen. Iedereen die lid is van de Rabobank kan 5 stemmen uitbrengen op verenigingen.
Als voorwaarde geldt dat per vereniging maximaal 2 stemmen kunnen worden uitgebracht. De stemming gaat via de computer. In de brief die u van de Rabobank heeft ontvangen staat duidelijk uitgelegd hoe het werkt.

Voetbalclub Haelen, Harmonie Philomena en Seniorenvereniging Haelen zullen weer gezamenlijk optrekken om deze actie tot een succes te maken. Als 3 samenwerkende verenigingen, die op vele fronten actief zijn binnen de gemeenschap Haelen, hebben wij uw steun hard nodig.

De Seniorenvereniging stelt mensen beschikbaar die u behulpzaam zullen zijn. Deze vrijwilligers willen u heel graag helpen om de stemmen uit te brengen, mocht u thuis niet de mogelijkheid hiertoe hebben. Dat kan niet alleen voor alle leden maar ook voor de sympathisanten van onze verenigingen en alle inwoners van Haelen. Kom dan dinsdag 15 mei om 13.00 uur naar Trefcentrum Aldenghoor. Denk eraan de brief met uw persoonlijke code mee te brengen.

Gestemd kan worden tussen 8 en 23 mei.

We roepen u op gebruik te maken van dit stemrecht en onze verenigingen te steunen. Iedere stem telt en brengt voor ons geld op. Op deze manier helpt u ons om weer vele activiteiten te kunnen organiseren binnen de gemeenschap Haelen. En dat is ook in uw belang.

BEDANKT!!
Seniorenvereniging Haelen