AFSCHEID PETER BOONEN

Afgelopen donderdag is tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen van voorzitter Peter Boonen, na 12 jaar van dienst. In een volle kantine werden er mooie woorden gesproken door Fried Schreurs en werd Peter onderscheiden met een verdiende Gouden RKVV Haelen speld, die hem door partner Caroline werd opgespeld. Ook memoreerde Fried zijn 50-jarig lidmaatschap, waarvoor Peter een dinerbon ontving.
Namens de jeugdafdeling sprak Frank Heijkers de scheidende voorzitter toe en overhandigde een presentje als dank voor de prettige samenwerking.
Na een dankwoord van Peter volgde er een langdurige staande ovatie van de aanwezigen als blijk van dank voor de bewezen diensten. Daarna werd Peter nog de hand gedrukt door de aanwezigen, waarbij Peter werd verrast met nog enkele presentjes.
Aan het begin van de vergadering werd deze nog toegesproken door Jan Heijnen die namens de KNVB de club feliciteerde en een mooi bronzen beeld overhandigde voor het 90-jarig jubileum.

peter